Pelipäivän viettoa auringon paisteessa

Tänään vietettiin jo perinteiseksi muodostunutta Pelipäivää. Aamupäivän aikana osa oppilaista kävi tiukkaa taistelua salibandyn, jalkapallon ja beach volleyn parissa. Jokaisessa lajissa saatiin voittajia muutamaan eri sarjaan. Loput oppilaista vietti aikaansa kesäpelien parissa WP_20160602_09_30_15_Pro Kokeilemaan päästiin monia perinteisiä kesäpalejä kuten mölkkyä ja petankia. Lisäksi paremmuutta miteltiin tikanheitossa, oppikirjan heitossa ja reaktioseinällä.

Päivä huipentui perinteikkääseen opettajat vastaan oppilaat otteluun. Tällä kertaa lajiksi oli valikoitunut jalkapallo. Peli olikin huomattavasti tasaväkisempi kuin viime vuosien pesäpallo-ottelut. Varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin. Oppilaat voittivat kuitenkin ottelun rangaistuspotkuilla.